Team Azer kickboksen

KICKBOKSEN SENIOR (12+)

powered by IMMI logic

EFFECTIEVE CALORIEVERBRANDING

Doordat je hele lichaam in actie komt, gecombineerd met kickboks technieken, wordt tijdens een intensieve training veel vet verbrand. Van 475 tot wel 830 kcal per uur. Bovendien train je je hart- en bloedvaten. Daarnaast verstevigt kickboksen het lichaam van top tot teen, stimuleert het de geest en helpt het om een sterke en positieve, mentale houding te ontwikkelen.

PERFECT TEGEN STRESS

Last van stress, hoge werkdruk of een gejaagd gevoel? Ga lekker kickboksen. Je mag vrijuit schoppen en slaan, dus je kunt je lekker afreageren. Maar wel gecontroleerd!
En door al die actie komen er endorfines vrij, waardoor je lachend de training zult verlaten.
Sparren tegen elkaar doen we veel, ook in onze eigen kickboksring en met teams uit de omgeving!

EFFICIËNTE TRAINING

Tijdens deze groepsles ben je continu in beweging. Kickboksen is uiterst geschikt voor een full-body work-out. Daarbij is het uitdagend en haalt het je zonder twijfel uit je comfortzone, maar dan op een veilige manier. Je lichaam beweegt op een natuurlijke manier, maar dan op een hoog tempo.

GESCHIKT VOOR IEDEREEN

Hoewel veel mensen kickboksen echt als een mannensport zien, groeit het aantal dames dat gaat kickboksen enorm. En terecht, je krijgt er een betere conditie van, je spieren groeien en bovenal het is superleuk om te doen. Iedereen is welkom.

Aanbevolen abonnement:

GROEPSLESSEN+FITNESS

 

Tijden:

Maandag 20:00-21:00
Woensdag 20
:00-21:00

Ervaringen van leden:

 

“Meestal kom ik gestrest weer van mijn werk. Dan eet ik gauw en ga ik naar kickboksen waar ik mijn stress eruit gooi en mij focus op het kickboksen. Door de teamspirit en het plezier wat ik ervaar ben ik er graag elke week bij. “

“Kickboksen is voor mij belangrijk zodat ik mijzelf leer verdedigen op een gecontroleerde manier. De les is elke keer anders, ik leer elke keer weer nieuwe technieken.”

“Door het kickboksen krijg ik een positieve energie.”

kickboksen bij sfc kampen

Vraag hier een gratis proefles aan!