BALANCE & YOGA

EFFECTIEVE CALORIEVERBRANDING

Veel mensen denken dat yoga een ‘makkelijke’ work-out is waarbij je weinig inspanning moet leveren. Durf dat na deze oefeningen nog maar eens te zeggen. Bij yoga train je namelijk veel dingen tegelijk: je balans, flexibiliteit, uithoudingsvermogen en kracht. Een yoga sessie van een uur kan je een verbranding van wel 180 tot 600 calorieën opleveren.

PERFECT TEGEN STRESS

Regelmatig yoga beoefenen helpt bijvoorbeeld om stress te verminderen en kalmeert je geest.
De meeste vormen van yoga gebruiken een diepe lange ademhaling, hierdoor blijft je hart rustig pompen en kan je lichaam ontspannen.

EFFICIËNTE TRAINING

Bij yoga train je je flexibiliteit, kracht, houding, ademhaling en concentratievermogen. Wanneer mensen aan yoga denken, denken ze vaak dat ze heel flexibel moeten zijn om mee te kunnen doen. Het tegendeel is waar, je hoeft niet heel flexibel te zijn. Dat leer je je lichaam vanzelf.

GESCHIKT VOOR IEDEREEN

De groepsles is geschikt voor iedereen die zijn of haar geest wil ontspannen en ondertussen het lichaam traint op uithoudingsvermogen en kracht. Vanaf 12 jaar is iedereen welkom.

Aanbevolen abonnement:

GROEPSLESSEN+FITNESS

 

Tijden:

Donderdag 13:00-14:00

Ervaringen van leden:

 

“Heerlijke les! Ik kom helemaal aan mijzelf toe en heb zoveel rust nu. “

“Het ontspannen na deze les is zo fijn. De muziek en lichten doen echt hun werk hierbij.”

“Ik geniet als het weer woensdag of donderdag is. Heerlijk ontspannen kom ik uit de les. Hierna drinken we met zijn allen nog een kopje koffie of thee. Gezellig!”

Balance en yoga bij sfc kampen

Vraag hier een gratis proefles aan!